torsdag 18 april 2013

Tajtlajn's Havsöring & Predatormässa 27/4

Nu händer det, nu är det dags, premiären av Tajtlajn's alldeles egna lilla sportfiskemässa som går av stapeln i K-center, Kållered inne i Sportex gamla lokaler.
 
Grymt roligt initiativ från Christian och Andreas och jag hoppas verkligen att det kommer bli ett årligt återkommande evenemang! Tyvärr så kommer jag och Madelene inte kunna delta i år då vi skall ner på skärgårdsfiske i Blekinge med Tony Mouse Andersson  och det kommer bli grymt kul med en helhelgs jakt efter det gröna guldet. Datan kommer vara med ner så uppdatering sker efter varje fiskepass =)
Var ute på en heldags fiskepass igår ihop med Johan Pajklife Kimming och det blev tyvärr årets första riktiga bompass, inte en känning på hela 12 timmar, grymt frustrerande! Visade kanske 10-20 betesfisk på ekolodet på hela dagen... Bittra över att inte en enda gäddmadame som ville hugga på de fina beten vi serverade, bestämde vi oss för att avsluta i Kungsbackaån i hopp om att dra lite öring, abborre och kanske en liten lax... Men icke! Det var inte meningen att det skulle bli någon fisk upp för plåtning denna dag... Men trevligt hade vi i allafall, tack för som alltid ett lika trevligt sällskap broder =)
I helgen som kommer blir det förhoppningsvis lite mer fiske och då hoppas jag att det levereras lite mer fisk! Så tills vi hörs igen, Sketfiske bröder och systrar!

// Fredrik Karlsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar